Dr. Dre kieltäytyi yhteistyöstä Princen ja Michael Jacksonin kanssa – ”He ovat sankareitani, hemmetti sentään”

Räppäri kertoi asiasta tuoreessa haastattelussa.
18.7.2023 20:38

Dr. Dre vieraili hiljattain koomikko Kevin Hartin isännöimässä Hart to Heart -keskusteluohjelmassa ja kertoi saaneensa jossain vaiheessa uraansa tarjouksia yhteistyöstä Michael Jacksonin, Princen ja Stevie Wonderin kanssa. Pitkän linjan räppäri-tuottaja oli kuitenkin kieltäytynyt kunniasta.

”He pyysivät minua työskentelemään kanssaan, ja mietin vain, että mitä vittua oikein tekisin heidän kanssaan? He ovat sankareitani, hemmetti sentään”, Dr. Dre kertoo.

Räppäri selittää, että pitää siitä mielikuvasta, joka hänellä on ”Steviestä, Princestä, Michaelista, Bruce Springsteenistä ja kaikista näistä mahtavista artisteista”. Se kuva saattaisi muuttua yhteistyön myötä.

”Ajattelen heistä tietyllä tavalla, sillä kasvoin kuunnellen heidän musiikkiaan, ja haluan asian pysyvän sellaisena. En halua pilata sitä mielikuvaa ja näkökulmaa.”

Dr. Dre kertoi jo vuosia vanhassa haastattelussa saaneensa Jacksonilta puhelun.

”Pidän uudempien artistien kanssa työskentelystä. Paitsi jos kyseessä on joku, jonka kanssa todella viihdyn studiossa. En voisi kuvitella, että olisin studiossa äänittämässä Miken kanssa ja pyytäisin häntä ottamaan jotain uudestaan.”

Lisää luettavaa