Ei kannata odottaa French Filmsin kolmatta albumia – yhtye ilmoittaa vetäytyvänsä telakalle

13.4.2017 16:09

French Films tiedottaa Facebook-sivuillaan yleisölle ikäviä uutisia. Kaksi levyä julkaissut ja maailmallakin ahkerasti kiertänyt indiebändi kertoo, ettei pitkälle työstettyä kolmatta levyä julkaista, vaan sen sijaan orkesterin jäsenet keskittyvät vastaisuudessa muihin projekteihinsa.

”Koska aioimme julkaista uuden levyn jo kaksi vuotta sitten mutta emme koskaan niin tehneet, lienee korkea aika selvittää, mitä on tekeillä. Lyhyt versio: äänitimme levyä siellä täällä vuosina 2015–16, mutta prosessi kävi monimutkaiseksi eikä koskaan valmistunut. Niinpä ajauduimme alati enemmän muiden bändiemme tai projektiemme äärelle”, kuuluu yhtyeen tiedoksianto vapaasti suomennettuna.

”Asiassa ei ole mitään ihmeellistä. Olemme soittaneet yhdessä vuodesta 2010, ja paljon on ehtinyt tapahtua. Satoja hauskoja keikkoja, pari levyä ja älytön määrä hienoja muistoja. Mutta kuten tiedätte, emme ole uraohjuksia, jotka painavat eteenpäin vaikka väkisin.”

Lue yhtyeen alkuperäinen viesti alempaa. French Filmsin Johannes Leppänen soittaa tällä hetkellä Teksti-TV 666:n riveissä. Bändin viimeisin kappalejulkaisu Think It Over ilmestyi viime vuoden toukokuussa. French Films sai vuonna 2012 myös arvostetun European Border Breakers Awardin.

Lisää luettavaa