Ei se ole tyhmä, joka pyytää… – Australialaisfani kauppaa Ebayssä ”aitoa ilmaa” Adelen konsertista, koska miksipäs ei

22.3.2017 21:24

”Ei se ole tyhmä, joka pyytää”, ajatteli australialainen Adele-fani ja pisti Ebayhin myyntiin pussillisen ilmaa Adelen konsertista.

Myynnissä oleva ilma on otettu talteen Adelen viimeviikkoisesta konsertista Adelaidessa. Ebay-käyttäjä shaun_mcdonoughin kauppaama ilma on suljettu voileipäpakettiin ja myyjä vakuuttelee ilmoituksessaan kyseessä olevan ”aito pussi ilmaa” laulajan konsertista maaliskuun 13. päivältä.

– Nappaa kappale historiaa omaan Adele-kokoelmaasi. Tosifanin on saatava tämä ilma. Huuda itsellesi nyt halvalla, myyjä kirjoittaa Ebay-ilmoituksensa myyntipuheessa.

Myyjä kertoo ilmoituksessaan ilman olevan kunnoltaan ”kuin uusi”. Ilmapussia on tätä kirjoitettaessa huudettu jo kahden käyttäjän toimesta ja pussi vaihtaisi omistajaa tällä hetkellä 15,45 Australian dollarin, eli 11 euron ja 5 sentin hintaan. Suomalaisten Adele-tosifanien harmiksi (harmi on kuitenkin tässä tapauksessa suhteellinen käsite) shaun_mcdonough ei ole valmis postittamaan pussia Australian ulkopuolelle.

Konsertin ilmaa Ebayssa kaupitteleva Adele-fani ei ole ainoa, joka pyrkii käärimään tuohta kassaan tuotteella, joka on niin sanotusti yhtä tyhjän kanssa. Uutisoimme helmikuussa näppärinä liikemiehinä tunnetun KISSin lanseeranneen fanituotekokoelmaansa yhtyeen viralliset ilmakitarakielet, joita kuitenkin saa ostettua ainakin toistaiseksi vain Las Vegasista.

Lisää luettavaa