Eikun äänestämään! – Suomalaistaituri ehdolla vuoden parhaaksi kuvaajaksi kansainvälisessä heavy-musiikkipalkintogaalassa

21.6.2018 20:43

Suomalainen Tina Korhonen on ehdolla vuoden parhaaksi kuvaajaksi brittiläisessä Heavy Music Awardsissa. Lontoossa tätä nykyä asuva suomalaiskuvaaja on työskennellyt NME:n, Kerrangin, Metal Hammerin, Rolling Stonen ja The Observerin kaltaisten brändien kanssa, ja hänen kameransa edessä ovat poseeranneet monen monituiset tähdet aina Gene Simmonsista Ville Valoon saakka.

Edellä mainittujen suoritusten lisäksi Korhonen on pitänyt kuusi valokuvanäyttelyä Isossa-Britanniassa, Suomessa ja Ranskassa. Näistä viimeisin järjestettiin kitarajätti Gibsonin näyttelytilassa Lontoon West Endissä vuonna 2016. Meriitit ovat siis kaikkiaan enemmän kuin kunnossa.

Korhosen taidonnäytteitä voit käydä katselemassa täältä ja äänestäminen onnistuu puolestaan Heavy Music Awardsien kotisivuilla. Äänestysaika päättyy  27.6, joten toimi nopeasti, mikäli leidin taltioima kuvamateriaali puhuttelee ja on mielestäsi tämän tunnustuksen ansainnut.

Lisää luettavaa