Eläkeläisten/Kumikamelin Jarmo ”Toppo” Koponen ja vuoden kovimmat biisit – Presidentillistä kauneutta

2.1.2015 22:41

Muun muassa Eläkeläisten ja Tekramütischin riveistä tuttu monen instrumentin taitaja Jarmo ”Toppo” Koponen oli sen verran ystävällinen, että hän listasi Soundille viime vuoden parhaimmat kappaleet. Olkaapa te puolestanne ystävällisiä Koposelle (ja tehkää samalla itsellenne palvelus) ja menkää katsomaan vähintäänkin maineikasta Kumikamelia joko Helsingin PRKL-klubille lauantaina 3.1. tai Tampereen Vastavirralle maanantaina 5.1.

Mirel Wagner: Ellipsis 

– Pökerryttävän kaunis ja upea kappale. Mirelin kakkosalbumi oli vuoden paras.

AC/DC: Rock Or Bust
– Arvoin tämän ja Emission Controlin välillä, mutta valintaperusteeksi kelvannee se, että tämä on lyhyempi. Harmillisesti Rock Or Bust -albumi on hiukkasen lässähtänyt useamman kuuntelun myötä, mutta ei se vieläkään ihan perseestä ole.

The Presidents Of The United States Of America: Crappy Ghost 

– Olin jo tyystin unohtanut, että PUSA on kaivautunut haudastaan. Kun sitten törmäsin tähän uutukaiseen niin olin rikkoa itteni silkasta riemusta. Kovin hyvä, konstailematon ja energinen levy, jolla ei ole myöskään säästelty saatanan hienoja melodioita.

Stam1na: Dynamo
SLK on ihan paska levy ja jätkätkin on ihan mulukkuja vaan tämä oli vähiten surkea kappale!

The Presidents Of The United States Of America: Good Morning Tycoon

– Olisi itse asiassa tehnyt mieli listata kaikki kappaleet PUSA:n uutukaiselta vaan en sitten ilennyt. Tämäkin on sikamaisen upea zipale. Vaikka onkin ruma niin saapi sitä tykätä kauniistakin musiikista.


Lisää luettavaa