Elämä jalkapalloäitinä Portugalissa inspiroi Madonnaa – Popin kuningatar lupaa uuden levyn ilmestyvän kuluvan vuoden aikana

Jatkoa vuoden 2015 Rebel Heartin on tuloillaan.

Madonna kertoo Italian Vogue-lehden isossa haastattelussa muuttaneensa Lissaboniin 12-vuotiaan David-poikansa urheilu-uran vuoksi. Popin kuningatar kertoo haastattelussa jalkapalloäitinä olemisesta tavalla, johon varmasti moni vanhempi pystyy samaistumaan.

”Se vaatii sen, ettei sinulla ole tavallaan muuta elämään, koska asiat ja aikataulut muuttuvat jatkuvasti – joskus pelataan kotikaupungissa, joskus muualla, joskus lauantaina, joskus sunnuntaina – etkä koskaan saa varmuutta asioihin kuin vasta torstaiyönä. On mahdotonta suunnitella mitään tarkasti ja tulee tunne, ettei se ole reilua muita lapsiasi tai itseäsi kohtaan”, Madonna avautuu.

Sen verran omaa elämää Madonnalla kuitenkin tuntuu olevan, että uutta musiikkia on syntynyt lukuisten yhteistyökumppanien kanssa. Madonna lupaileekin julkaisevansa 14. pitkäsoittonsa vielä kuluvan vuoden aikana. 16. elokuuta 60 vuotta täyttävän laulajan viimeisin albumi Rebel Heart julkaistiin vuonna 2015.

”Olen tavannut monia todella mahtavia muusikkoja ja päätynyt työskentelemään monien kanssa uudella levylläni. Lissabon on siis vaikuttanut suuresti musiikkiini ja työhöni. Miten se ei voisi olla vaikuttamatta? Olisi ollut mahdotonta elää vuotta niin, etten olisi vaikuttunut kaikesta siitä kulttuurista.”

Jäämme odottamaan mielenkiinnolla, miten Portugalin ja jalkapalloäitiyden vaikutukset levyllä kuuluvat.