Ellinoora ja Samuli Putro yhdistivät voimansa – Syntyi ”ei niin perinteinen” pop-laulu rakkaudesta

"Olihan se yhdensortin romanssi. Kaikki näyttivät parhaat puolensa ja haavansa muutamassa päivässä", Putro toteaa uransa ensimmäisestä yhteisbiisistä.
16.2.2024 10:04

Ellinoora ja Samuli Putro ovat julkaisseet tänään yhteisbiisin Osuma. Putron ja Ellinooran sanoittama kappale on sävelletty yhdessä tuottaja Samuli Sirviön kanssa ja artistit kuvailevat sen olevan ”ei niin perinteinen” pop-laulu rakkaudesta.

”Olihan se yhdensortin romanssi. Kaikki näyttivät parhaat puolensa ja haavansa muutamassa päivässä. Katseltiin toisiamme siinä Sirviön pienessä, Eppu Normaali -julistein vuoratussa studiokopissa ja luulen, että molemmat tajusi saman asian. Me ollaan ihan mahdoton pari. Tehdään siitä laulu”, kommentoi Putro.

”Tämä on mun eka co-write. Taisi käydä tuuri – tai sitten olen pelännyt tuntematonta turhan kauan.”

”Putro on ollut yksi lempitekijöistäni suomalaisen musiikin parissa nuoresta saakka. Tuntuu samaan aikaan absurdilta ja samalla jonkun suuremman tarkoituksen mukaiselta, että julkaisemme nyt yhteiskappaleen. Tämä on oikea paikka aloittaa uusi aikakausi ja uuden musiikin julkaisu”, jatkaa Ellinoora.

Osuma on mielestäni samaan aikaan luonnollinen, yllättävä ja todella onnistunut. Olen tästä biisistä aika fiiliksissä. Laulusta tuli ikuisuusbiisi. Siinä on annos melankoliaa, jotain uutta ja meidän molempien musiikillista dna:ta.”

Lisää luettavaa