”Emme me olleet ylimpiä ystäviä” – Nikki Sixxin haastattelu kertoo surullista kieltä Mötley Crüen jäsenten väleistä

Mötley-musikantit eivät pidä enää toisiinsa liiemmin yhteyttä.
2.11.2017 14:18

Kaikki loppuu aikanaan, ja niin loppui myös Mötley Crüe. Glam rockin hurjapäät paketoivat uransa suureellisen jäähyväiskiertueen päätteeksi uudenvuodenaattona 2015 Los Angelesissa, ja nyt Nikki Sixx kertoo, etteivät orkesterin jäsenet ole tuon jälkeen liiemmin keskustelleet.

Blabbermouth uutisoi Sixxin koomikko Dean Delraylle antamasta haastattelusta, jossa basisti kertoo viime aikojen kuulumisiaan. Käy ilmi, ettei hän ole ollut muihin Mötley-soittajiin juuri lainkaan yhteydessä, eikä yhtye lopettanut mitenkään lämpimissä merkeissä.

”Emme me olleet ylimpiä ystäviä. Lähdimme kaikki eri suuntiin, ja se on ihan ok”, Nikki sanoo.

”Olen yrittänyt tavoittaa muita pari kertaa. Otin yhteyttä Mick Marsiin ja kysyin, haluaisiko hän esiintyä YouTube-videosarjassani, jossa jamittelen kaikenlaisten siistien tyyppien kanssa. Mick oli kuitenkin Nashvillessä, eikä hän päässyt. Muista tyypeistä en ole kuullut mitään.”

Sixx lisäsi toivovansa, että vanhojen bändikavereiden välit lämpenisivät vielä. Aika parantaa haavat, hän tuumaa.

”Vaikka en kyllä oikein tiedä, mikä haava siinä on. Mehän tienasimme miljoonia dollareita, hoitelimme tuhansia tyttöjä ja tuhosimme lukemattomia hotellihuoneita, ja meistä on tehty kirjoja ja elokuvia. En näe siinä mitään huonoa puolta. Mutta mitäs minä mistään tiedän.”

Siihen Sixxin videosarjaan voi tutustua täällä. Joe Bonamassa ja Tom Morello näyttävät olleen viimeksi vieraana.

Lisää luettavaa