Ennennäkemätön Bruce Springsteenin ja John Fogertyn jamitteluvideo vuodelta 1995 julki – mukana ennenkuulematon Pomo-biisi

Rumpujen soittoa harrastava näyttelijä John Stamos päätyi melko hurjaan paikkaan 25 vuotta sitten.

Mies nimittäin löysi itsensä jamittelemasta Bruce Springsteenin ja John Fogertyn kanssa Creedence Clearwater Revival -jehun 50-vuotissyntymäpäivillä.

”Lupasin supermahtavalle Julie Fogertylle, että en koskaan päästäisi tätä yksityistä kotivideota käsistäni”, Stamos kommentoi arkistojensa aarretta. ”Mutta istuskellessani ja käydessäni läpi vanhoja videoita, ajattelin että olisi todella hieno mikäi ihmiset näkisivät nämä kaksi supernovaa, musiikin kaksi suurinta ja legendaarisinta ikonia laulamassa ja soittamassa yhdessä (vieläpä Johnin olohuoneessa). Niinpä kysyin Julielta, olisiko jakaminen ok… hän sanoi ’Toki, ja kun kaikki tämä on ohi, pidetään grillibileet.’ Rakastan John ja Julie Fogertyä valtavasti!”

15-minuuttisella videolla soitetaan CCR:n Born on the Bayou, Proud Mary ja Green River sekä coveroidaan Suzie Q:ta ja Cotton Fieldsiä. Lisäksi pätkällä kuullaan Wilson Pickettin In the Midnight Hour ja Jimmy Reedin Baby What You Want Me to Do. Kenties mielenkiintoisin veto on kuitenkin ilmeisesti I’m Your Detail Man -niminen Springsteenin laulama kappale, joka saattaa hyvinkin olla aiemmin täysin kuulematonta Pomo-tuotantoa.

Katso ja kuuntele alta.