Ensiesitys: Roadog kumartaa 70-luvun kahjoille toimintaelokuville – Stoneryhtye on lisännyt jytää ja bojoing-läskiä uudelle singlelleen

Joonas Häkkisen animoima Full Throttle -video perustuu Tuomas Valtasen (Dark Side of Zen) kuvitukseen.
20.11.2020 08:34

Espoolais-stadilainen Roadog on työstämässä jatkoa parin vuoden takaiselle Reinventing The Wheels -debyytilleen. Tänään päivänvalon on nähnyt Full Throttle -single, jonka musiikkivideo saa ensiesityksensä Soundin välityksellä.

Videossa seurataan pastori Full Throttlen edesottamuksia zombiapokalypsin jälkeisessä maailmassa. Tuomas Valtasen kuvituksiin pohjautuva video on kunnianosoitus bändin suuresti rakastamille 70-luvun kahjoille b-luokan toimintaelokuville, joissa bensa haisee ja erikoistehosteet ovat halpoja. Yhtye kertoo toisen pitkäsoittonsa olevan ikään kuin tämän elokuvan soundtrack. Itse biisi on taas tuttua ja turvallista stoner rockia, johon on lisätty aiempaa enemmän kierroksia ja psykedeliaa.

”Kuten luvattiin Soundin haastattelussa pari vuotta sitten, niin täältä tulee nyt enemmän jytää, bojoing-läskiä ja kaikkea. Lähdettiin siitä, että tämä tehdään nyt ihan viimesen päälle kunnolla ja saatiin aikaan toistaiseksi hienoin Roadog-paketti”, kommentoi laulaja-kitaristi Krisu Appelberg.

”Tämä on ensimmäinen nauhoite Conanin (basisti) sukellettua bändiin ja turha tässä on alkaa mitään ihmeempää selittämään. Tehtiin mitä luvattiin ja tulos on parempi kuin osattiin kuvitella. Nyt avataan kaasua lisää ja työstetään tarinalle jatkoa”, lisää rumpali Karri ”Costaja” Koponen

Lisää luettavaa