Ensinäytössä Blame Me! -yhtyeen energistä keikkatunnelmaa kanavoiva video – Don’t Save Me tempoo eteenpäin pysähtymättä

Kitaristi Marttila sanoo kappaleen muistuttavan siitä, miten absurdia touhua biisintekeminen on.
17.8.2021 08:25

Kotimainen alternative rock -yhtye Blame Me! julkaisi esikoispitkäsoittonsa The Invisible You kesäkuussa. Nyt Soundin välityksellä ensiesityksensä saa uusi musiikkivideo levyltä löytyvälle Don’t Save Me -kappaleelle, joka kuvattiin heinäkuun lopussa levyjulkkarikeikalla Helsingin On the Rocksissa.

Don’t Save Me muistuttaa jälleen siitä, kuinka absurdia touhua biisien säveltäminen voi olla. Joskus sitä istuu ajan kanssa sormet syyhyten sorvin ääreen miettien, että ’nyt syntyy uusi hittibiisi’, jolloin päivän lopputulemana hermorauniona miettii, mitä kivaa voisikaan tehdä rahalla jos myisi kotistudion pois. Tällä kertaa vuorossa oli oksennustauti ja ihan vain ajankuluksi soittelu, kun halusin muuta ajateltavaa. Kone auki, pientä pimputtelua synalla ja noin 10 minuutissa olikin biisi teema valmis. Vanhoja aihioita yhdistelemällä lopputuloksena oli nopeasti biisi, joka tempoo eteenpäin koko matkan pysähtymättä. Hyvien biisien valmistuminen on siis vähän kuin onnellisuus: mitä enemmän niitä kohti yrittää tietoisesti kurottaa, sen kauemmaksi ne vain tuntuvat menevän”, kommentoi kitaristi ja biisintekijä Jesse Marttila.

”Reippaaseen poljentoon sopii hienosti lähes loppuunmyydyn keikan energinen tunnelma ja keikan jälkeiset hauskat hetket uusien ja vanhojen tuttavuuksien kesken. Tätä juhlan tuntua on ollut kaikilla ikävä ja toivomme hartaasti, että tilanne kehittyisi syksyä kohti siihen, että vastaavanlaisia lämminhenkisiä kohtaamisia voisi tapahtua useamminkin.”

Lisää luettavaa