Ensinäyttö: Dead City Monkeysin video on sukellus kaidalta tieltä harhautuneen ihmisen sielunmaisemaan

29.11.2023 11:25

Soundissa saa nyt ensinäyttönsä Dead City Monkeys -orkesterin upouusi musiikkivideo. Heartbeat-singleen tehdyllä videolla liikutaan huppu päässä pahanteossa kaupungin varjoisilla kujilla ja pureudutaan tuhmuuksia harrastavan ryökäleen sielunmaisemaan. Kovan kuoren alta paljastuu muutakin.

”Sanoituksessa hypätään ’kilinkolinmiehen’ sisälle ja huomataan, että kyllä nekin pelkää”, laulaja Pasi kertoo tiedotteessa.

Mitä Heartbeatin musiikilliseen antiin tulee, kappaleessa seikkaillaan metallin ja punkrockin risteyskohdassa. Painopiste kallistuu pikkuisen enemmän raskaammalle puolelle.

Heartbeat on ehkä sieltä metallisemmasta päästä tuotantoa. Soundimaailma ja Pasin persoonallinen laulu kuitenkin yhdistävät julkaisuja. Uusi rumpali Mace tuo myös oman uuden värinsä biisiin”, kitaristi Timppa kertoo.

Dead City Monkeysin muodostavat Widows-yhtyeen laulajana kunnostautunut Pasi, Äpärien kitaristi Timppa, basisti Mr. Leaf ja rumpali Mace. Yhtye on aiemmin julkaissut singlet World As Our Body (2023), Discolours (2021) ja People Warehouse (2021). Orkesterin Facebook-sivu löytyy täältä ja Instagram-kanava täältä.

Lisää luettavaa