Ensinäyttö: Kaita Isäri Seppälä teki kappaleen sukupolvemme suurimmasta ongelmasta

22.11.2023 14:03

Suudeltu hyppää kaamokseen -ep:llään (2017) mainetta niittänyt Kaita Isäri Seppälä julkaisee uutta musiikkia. Soundissa tulee nyt ensinäyttöön Psykologinen ongelma -singleen tehty video, ja tämä kappale käsitteleekin varsin vakavaa aihetta: masennusta ja sen kieltämistä.

Vaikka aihe on vakava, Harri Lind kirjoittaa aiheesta pilke silmäkulmassa ja räväkkään sävyyn. Punk-, rock- ja roll-energiaa riittää, kuten singlen tiedotteessa mainitaan. Katso Ville Niemisen tuottama musiikkivideo ylempää.

Kaita Isäri Seppälän primus motor Harri Lind siirtyi noin vuosikymmen sitten täysin rahattomana maailmanmatkalaisena Helsinkiin, tutustui paikallisiin muusikoihin taskut täynnä kappaleita ja alkoi rokata – kunnes heräsi painajaisesta painajaiseen Auroran sairaalassa. Orkesterin tuleva albumi on ”kieli poskessa mutta tosissaan” toteutettu musikaalinen kertomus tästä matkasta.

Kaita Isäri Seppälän Facebook-sivut löytyvät täältä ja Instagram-kanava täältä. Orkesterin toistaiseksi nimeämätön esikoislevy julkaistaan vuoden 2024 aikana.

Lisää luettavaa