Ensinäyttö: New Yorkiin muuttanut Eeppi Ursin esittelee uuden videon – ihmissuhteiden hankaluus mietityttää myös englanniksi

30.9.2021 18:08

Lauluntekijä Eeppi Ursin valmistautuu neljännen sooloalbuminsa julkaisuun. Ursin aloitti soolouransa englanninkielisellä tuotannolla, mutta vaihtoi myöhemmin suomeen. Nyt New Yorkiin muuttanut laulaja esiintyy jälleen englanniksi, ja tulevaa albumia pohjustetaan Down-singlellä. Katso Soundin verkkosivuilla ensi-iltaan tuleva Down-musiikkivideo yläpuolelta.

”Rakastuin New Yorkiin jo liki parikymmentä vuotta sitten, kun ensimmäistä kertaa vierailin kaupungissa. Unelma muutosta toteutui kuitenkin juuri ennen koronapandemian alkua. Katselen maailmaa nyt Manhattanilta käsin, ja laulukielen vaihtaminen englanniksi tuntui luontevalta”, Ursin kertoo tiedotteessa.

Videon on ohjannut dokumenttielokuvillaan mainetta kerännyt Erika Haavisto. Tulevan albumin tuottaa Jyri Sariola, ja albumilla soittavat muun muassa kitaristi Petteri Sariola ja basisti Timo Hirvonen. Levy julkaistaan ensi vuoden aikana.

Ursinin edellinen sooloalbumi julkaistiin vuonna 2017. Aikaisemmin hän on vaikuttanut muun muassa Club for Fiven riveissä. Ursinin verkkosivut löytyvät tästä osoitteesta.

Lisää luettavaa