Ensinäyttö: The Shubie Brothers esittää vaikeita kysymyksiä kuolleista kulmista ja kehottaa kurkkaamaan niiden taa

11.8.2023 14:46

Ensi viikolla 18.8. tapahtuu sellainen asia, että Janne Haaviston, Jukkis Kiviniemen, Mamba Assefan, Jussi Jaakonahon ja Miikka Paatelaisen muodostama The Shubie Brothers julkaisee uuden albumin. Levyn nimi on It Takes a Village, ja sen julkaisua juhlitaan keikkaolosuhteissa 21.8., kun Shubie Brothers konsertoi Helsingin Huvilateltassa Mulatu Astatken lämppärinä. Sinne siis!

Soundin lukijakunta pääsee nyt kurkistamaan albumin sisältöön yhden kappaleen verran. Angles Morts -biisiin tehty video saa ensinäyttönsä tuossa ylempänä, eli suuntaa katseesi Youtube-soittimeen ja paina playtä. Janne Haavisto kertoo kappaleesta seuraavaa:

Angles Morts, Kuollut Kulma, on tyypilliseen Shubie Brothers -tapaan sekoitus monenlaisia vaikutteita maailmalta, mutta meille kuitenkin epätavallisen riisuttu biisi. Uuden levy avaava, mietteliäs groove-pala, jossa on paljon ilmaa. Siksi videostakin tuli tuollainen. Ei haluttu kertoa, mistä on kysymys, vaan jättää asia ilmaan kuuntelijan päätettäväksi. Mitkä ne kuolleet kulmat nyt kelläkin on. Rohkeasti vaan kurkkaamaan niiden taakse.”

Shubie Brothersin Facebook-sivut löytyvät täältä. Levynjulkkarikeikat speksejä puolestaan voi silmäillä tästä osoitteesta.

Lisää luettavaa