Entinen Black Sabbath -laulaja julkaisi uutta musiikkia – tarkasta tästä, miltä kuulostaa Tony Martin vuosimallia 2021

5.12.2021 15:33

Entinen Black Sabbath -laulaja Tony Martin on julkaissut uuden singlen nimeltään As The World Burns. Kappale on peräisin miehen tulevalta Thorns-sooloalbumilta, joka julkaistaan 14. tammikuuta 2022.

Albumilla on mukana vierailijoita kuten kitaristi Scott McClellan, Danny ”Danté” Needham (Venom), Magnus Rosén (Hammerfall), Greg Smith (Alice Cooper, Rainbow, Blue Öyster Cult) sekä Martinin nuorin poika Joe.

Thorns-kappalelistaus:

1. As The World Burns
2. Black Widow Angel
3. Book Of Shadows
4. Crying Wolf
5. Damned By You
6. No Shame At All
7. No Where To Fly
8. Passion Killer
9. Run Like The Devil
10. This Is Your Damnation
11. Thorns

”Tämä uusi albumi on luultavasti eniten Tony Martinilta kuulosta Tony Martin -albumi koskaan! Sillä on useita kulmakarvoja kohottavia yllätyksiä”, Martin hehkuttaa. ”Se perustuu suureksi osaksi, mutta ei kokonaan riffeihin, joista vastaa skenen uusi tulokas Scott McClellan, joka on osoittanut olevansa varteenotettava rikoskumppani tällä julkaisulla…”

”Onnistuin tekemään mahtavia biisejä hänen kehittelemistään riffeistä, ja sävellysmielessä prosessi muistutti työskentelyä Tony Iommin kanssa”, Martin jatkaa. ”Erilainen soundi ja tyyli, mutta Scottin lahjakkuus riffien suhteen on todella siisti juttu. [Levy] on monipuolinen, melodinen, voimakas, ajatuksia herättävä ja se on tehty korkeimmalla laatustandarilla.”

Martinin edellinen sooloalbumi Scream ilmestyi vuonna 2005. Laulaja oli mukana Black Sabbathin The Eternal Idolilla (1987), Headless Crossilla (1989), Tyrillä (1990), Cross Purposesilla (1994), Cross Purposes Livellä (1995) ja Forbiddenillä (1995).

Tarkasta As The World Burns alta.

Lisää luettavaa