Entinen Skid Row -solisti Johnny Solinger kertoo sairastuneensa vakavasti – ”Ennuste ei näytä kovin hyvältä”

Picture Perfect/Shutterstock/All Over Press

Entinen Skid Row -solisti Johnny Solinger kertoo sairastavansa maksan vajaatoimintaa.

”Raskain sydämin joudun kertomaan mitä terveydentilani suhteen on meneillään”, Solinger kirjoittaa Facebookissa julkaisemassaan päivityksessä. ”Olen ollut sairaalahoidossa yli kuukauden ajan. Minulla on diagnosoitu maksan vajaatoiminta. Ennuste ei näytä kovin hyvältä. Useimpien muusikoiden lailla minullakaan ei ole sairausvakuutusta ja ilman sitä on hyvin vaikeaa saada tarpeellista hoitoa.”

”Käytän tällä hetkellä ainakin seitsemää eri lääkettä ja vatsani täytyy tyhjentää nesteestä parin päivän välein”, mies jatkaa. ”Olen menettänyt paljon voimiani ja tarvitsen fysiatriaa. Tällä hetkellä tutkin mahdollisuutta perustaa jonkinlaisen varainkeruun auttamaan sairaalalaskujen sekä lähikuukausina tarvitsemani palliatiivisen hoidon kanssa. Pyydän ystävällisesti kaikkia niitä, jotka voivat auttaa astumaan esiin. En pyytäisi tätä teiltä ellen todella tarvitsisi apua, mutta valitettavasti tilanne on nyt tämä.”

”Haluan teidän pitävän minut ajatuksissanne ja lähettämään parantavia viboja, mutta väsyn helposti, joten pyydän ettette tekstaisi tai soittelisi ellei se ole aivan välttämätöntä. Jos voitte auttaa tänä vaikeana aikana, arvostan sitä koko sydämestäni”, Solinger kirjoittaa. ”Rakastan teitä kaikkia. Ilmoitan pian linkin, jonka kautta voitte tehdä lahjoituksia, mutta halusin vain päivittää tilanteen.”

Solinger toimi Skid Row’n laulajana vuodesta 1999 vuoteen 2015, ollen mukana Thickskin– ja Revolutions Per Minute -albumeilla sekä United World Rebellion– ja Rise Of The Damnation Army -ep:illä.

It is with a heavy heart I must let everyone know what’s going on with me and my health. I have been hospitalized for…

Julkaissut Johnny Solinger Lauantaina 8. toukokuuta 2021