Entinen Toto-laulaja erikoisessa välikohtauksessa lentokentällä – taltuttamiseen tarvittiin kaksi poliisia

4.7.2019 21:19

Toton kulta-aikojen solisti Bobby Kimball joutui kesäkuussa ongelmiin lain kanssa, raportoi TMZ. Miehen väitettiin koskeneen 4-vuotiaan tytön takamusta kävelykepillään Los Angelesin lentoasemalla. Tyttö osoitti Kimballin poliisille ja ainakin yksi silminnäkijä kertoi nähneensä tapahtumat kokonaisuudessaan. Viranomaiset yhyttivät laulajan pian aseman wc-tiloista, jonka jälkeen tilanne alkoi riistäytyä käsistä.

Poliisiraportin mukaan Kimball uhitteli poliisille huutamalla ”Kolkkaan sinut vittu tajuttomaksi!’ ja nostamalla nyrkkinsä, mutta konstaapeli sai painettua miehen seinää vasten ja kutsuttua apujoukkoja. Kimball jatkoi vastusteluaan ja lopulta miehen maahan kaatamiseen ja raudoittamiseen tarvittiin kaksi poliisia. Nujakan aikana toinen poliiseista sai haavan vasempaan kyynärvarteensa ja Kimball valitti selkä- ja hartiakivuista. Mies vietiinkin heti pidätyksen jälkeen suoraan sairaalaan tarkistettavaksi.

Tytön äiti päätti olla nostamatta syytteitä välikohtauksesta, joten Kimball päästettiin lopulta vapauteen.

Toto-kitaristi Steve Lukather julkaisi pian TMZ:n jutun jälkeen Facebook-sivuillaan seuraavanlaisen päivityksen: ”Tiedoksenne: Bobby Kimballilla ei ole ollut mitään tekemistä bändimme kanssa 12 vuoteen. Halusin tehdä tämän vain selväksi.”

Lisää luettavaa