Erikoisista tempauksistaan tunnettu Korn iskee taas – Soittaa konsertin videopelissä

Korn-hahmot AdventureQuest-pelissä.

Yhtye on keksinyt jälleen mielikuvituksellisen tavan mainostaa uutta levyä.

Nu metal -yhtye Korn on uransa varrella tehnyt jos jonkinlaisia tempauksia ja markkinoinut levyjään mitä eriskummallisimmilla tavoilla. Yhtye on muun muassa valjastanut fanijoukot suunnittelemaan levynsä kannen, soittanut keikan lentokoneessa 10 kilometrin korkeudessa ja esittänyt uuden singlen ensimmäistä kertaa yleisölle South Park -animaatiosarjan välityksellä.

Yhtye julkaisee 13. syyskuuta uuden The Nothing -pitkäsoittonsa, jota se markkinoi taas uudella ja varsin erikoisella tavalla. Yhtye aikoo nimittäin esittää virtuaalisen konsertin Artix Entertainmentin AdventureQuest 3D- sekä AQ Worlds -peleissä ja keikan aikana tullaan kuulemaan ensimmäistä kertaa yksi uusi kappale tulevalta levyltä.

Pelaajat voivat ostaa pelin sisällä itselleen pääsylipun konserttiin, joka tapahtuu räätälöidyllä taisteluareenalla. Korn-jäsenten virtuaalihahmot esittävät areenalla kappaleitaan samalla, kun pelaajat voivat taistella hirviöitä vastaan ja kerätä pisteitä ja aarteita. Itse konsertti on pelaajille ilmainen (tai toki se maksaa pelin omaa valuuttaa), mutta myynnissä on myös erikseen VIP-paketteja, jotka sisältävät Korn-teemaisia asusteita hahmoille sekä pääsyn ”takahuoneeseen”, jossa hahmostaan voi ottaa kuvia virtuaali-Kornin kanssa. Kaikenlaista.

Toisaalta taas, onhan laulaja Jonathan Davis tunnettu konsolipelifriikki, että siinä mielessä tempaus ei yllätä. Erikoista se silti yhtä kaikki on.

Virtuaalikonsertti tapahtuu tiistaina 20. elokuuta joskus illalla Amerikan länsirannikon ajassa. Lisätietoja löydät täältä.