Erja Lyytinen haastoi itsensä uudella Bad Seed -biisillään – Katso tämän kesän tanssihitin esittelevä video

Kappale on ensimmäinen single syksyllä julkaistavalta Waiting For The Daylight -albumilta.

Meillä ja maailmalla suurta arvostusta nauttiva bluestaituri Erja Lyytinen julkaisee 7. lokakuuta uuden Waiting For The Daylight -albumin Tuohi Recordsin kautta. Nyt levyltä on julkaistu ensimmäisenä maistiaisena single Bad Seed, joka risteyttää vanhaa ja uutta amerikkalaista soundimaailmaa.

”Biisissä on mahtava poljento. Maltoimme pitää bändin kanssa tempon sopivan rauhallisena, joten biisi todellakin sykkii energiaa. Tarinassa on ilkikurinen juonen käänne, joka vie meidät rehevään puutarhaan metaforineen. Tein biisiin kaksi erilaista sooloa, normikitaralla ja slidekitaralla, jotka kietoutuvat yhteen kuin rakastavaiset kesälaitumella, kunnes irtaantuvat saadessaan toisistaan tarpeeksi”, Lyytinen kommentoi.

”Olen aina ihaillut kitaristeja, joilla riittää tekniikkaa ja taitoa, kuten vaikkapa Joe Satrianilla. Pääsin lataamaan intensiivisen kitaratreenijakson päätteeksi kappaleen sooloon itselleni aiempaan tuotantooni verrattuna haastavampaa materiaalia, joka oli erittäin piristävää ja freesiä!”

Kappaleen kylkeen tehdyn Ville Juurikkalan ohjaaman videon voit katsoa tuosta alta.

”Musiikkivideolla on hauska line dance -koreografia, josta tietenkin toivomme kesän uutta tanssihittiä”, Lyytinen heittää.