Esikoisalbumillaan Grammy-ehdokkuuden saanut 33-vuotias rap-suuruus kuollut – Menehtyi ampumavälikohtauksessa

Nipsey Husslea ammuttiin Marathon Clothing -vaateliikkeensä edustalla.
1.4.2019 13:04

Amerikkalainen rap-artisti ja näyttelijä Nipsey Hussle, oikealta nimeltään Ermias Ashgedom, menehtyi sairaalassa ampumavälikohtauksessa saamiinsa vammoihin sunnuntaina 31. maaliskuuta. Hussle oli kuollessaan 33-vuotias. Aiheesta uutisoi Yahoo Music.

Räppäri joutui keskelle ampumavälikohtausta Marathon Clothing -vaateliikkeensä edustalla. Lisäksi kaksi muuta henkilöä joutui sairaalahoitoon välikohtauksen vuoksi, mutta heidän tilansa on vakaa. Tekijä tai tekijät pakenivat paikalta tapauksen jälkeen.

Nipsey Hussle julkaisi viime vuonna esikoispitkäsoittonsa Victory Lap, joka pääsi muun muassa Grammy-ehdokkaaksi vuoden parhaan rap-albumin kategoriassa. Vaikka kyseessä olikin artistin ensimmäinen albumi, oli hänellä jo takanaan vaikuttava ura: Hussle oli julkaissut 12 suosittua mixtapea ja tehnyt yhteistyötä muun muassa Draken, Kendrick Lamarin, Snoop Doggin ja Tygan kanssa.

Lisäksi hänet nähtiin silloin tällöin myös näyttelemässä: Husslella oli roolit muun muassa elokuvissa I Tried (2007) ja Caged Animal (2010) ja hän esiintyi myös Crazy Ex-Girlfriend -sarjan pilottijaksossa.

Kun uutinen räppärin kuolemasta levisi julkisuuteen, monet kollegat esittivät surunvalittelunsa sosiaalisessa mediassa. Muun muassa Rihanna kommentoi, ettei ”tässä ole mitään järkeä” ja ”tämä ravistaa sieluani”. Myös muun muassa Chance the Rapper, Vince Staples ja Steve Aoki reagoivat suru-uutiseen.

Lisää luettavaa