Eteenpäin on mentävä – Ennakkokuuntelussa Mikael H:n Tie, joka kertoo yksinkertaisuudessaan elämästä

"Voit mennä sata lasissa ja ehkä jotain jää näkemättä ja toisaalta, jos pysähtyy liikaa omaan pieneen piirinsä, voi sinnekin eksyä", Mikael Hakkarainen avaa tulevan levynsä kolmannen singlejulkaisun taustaa.
11.7.2022 09:17

Laulaja-lauluntekijä Mikael H eli Mikael Hakkarainen, joka on levyttänyt aiemmin englanniksi The Siberians -yhtyeensä kanssa ja joka on tuttu myös muun muassa Astrid Swanin bändistä sekä John McGregorin kanssa muodostamastaan Kaspar-yhtyeestä, julkaisee 19. elokuuta ensimmäisen suomenkielisen albuminsa Optimisti.

Tulevalta levyltä julkaistaan virallisesti ylihuomenna (13.7.) kolmas ja viimeinen singlemaistiainen Tie, jonka voit kuunnella jo nyt ennakkoon tuosta alempaa. Edellisten singlejen tapaan Tie jatkaa folktunnelmissa yhdistäen syvällistä melankoliaa radioystävälliseen ja kansanmusiikin suuntaan nyökkäävään reippauteen.

Tie kertoo yksinkertaisuudessaan elämästä. Voit mennä sata lasissa ja ehkä jotain jää näkemättä ja toisaalta, jos pysähtyy liikaa omaan pieneen piirinsä, voi sinnekin eksyä. Varmaa on vain että eteenpäin on mentävä”, Hakkarainen avaa.

Lisää luettavaa