Eversti Parker juonittelee taas – Tom Hanks on tervehtynyt, joten Elvis-elokuvan tuotanto voi jatkua

18.6.2020 11:57

Koronapandemia näyttäisi pikkuhiljaa helpottavan ainakin osassa maailmaa. Kun keväällä kaikkialta kuului vain synkkiä uutisia, nyt on ajoittain tarjolla myös mukavampaa kerrottavaa – kuten nyt vaikka se, että suunnitellun Elvis-elokuvan kuvauksia käynnistellään uudelleen Tom Hanksin toivuttua covid-19-taudista.

NME kertoo, että Baz Luhrmannin (The Great Gatsby – Kultahattu, Moulin Rouge) ohjaama, toistaiseksi nimeämätön elokuva on taas työn alla pitkäksi venähtäneen tauon jälkeen. Tom Hanks sairastui vaimonsa Rita Wilsonin kanssa maaliskuussa, ja elokuvan tuotanto on ollut jäissä siitä lähtien. Hanks näyttelee elokuvassa Elviksen pahamaineista manageria Tom Parkeria.

Elviksen roolin esittää muun muassa Quentin Tarantinon Once Upon a Time in Hollywoodissa mukana ollut Austin Butler. Elokuva käsittelee tuotantoyhtiön kuvailun mukaan Elviksen ja Parkerin välistä suhdetta, ja tarinan taustalla vaikuttaa ”Amerikan kulttuurillinen murros ja maan viattomuuden ajan loppu”. Ensi-illan ajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Lisää luettavaa