Ex-Guns N’ Roses -kitaristi sanoo saaneensa kutsun soittamaan bändin paluukiertueelle – Kieltäytyi ymmärrettävästä syystä

Steven Adler (vas.) ja Gilby Clarke Slashin Walk of Fame -tähden paljastustilaisuudessa 2012

Tyttären konsertti meni megabändin keikan edelle.

Guns N’ Rosesin riveissä vuosina 1991-1994 vaikuttanut kitaristi, Izzy Stradlinin korvaajaksi bändiin pestattu Gilby Clarke sanoo Trunk Nationin haastattelussa olevansa edelleen hyvää pataa koko bändin kanssa. Clarke myös paljasti bändin pyytäneen tätä vierailemaan Not In This Lifetime -paluukiertueen keikalle ja jamittelemaan biisin tai pari entisen rumpalin Steven Adlerin tapaan, mutta joutui kieltäytymään varsin ymmärrettävästä syystä.

”Kun [kiertue] alkoi, he tosiaan ottivat yhteyttä ja kysyivät minua mukaan. Mutta Frankie-tyttärelläni on tämä bändi [Frankie + The Studs] ja he pyysivät minua keikalle samana päivänä kun hän esiintyi bändeineen Lollapaloozassa, mikä oli hänelle iso läpimurto. Se osui samalle päivälle ja minun oli oltava paikalla. En voinut jättää sitä väliin mistään hinnasta”, Clarke sanoo.

Clarke lisää, että mikäli hänet kutsutaan vielä uudelleen, hän nousee kyllä mielellään lavalle Guns N’ Rosesin kanssa.

”Minulla ei ole mitään sitä vastaan. Se ei vain sopinut minulle sillä hetkellä.”

Clarkelta myös tiedusteltiin, tuliko Guns N’ Rosesin paluukiertueen massiivinen suosio hänelle yllätyksenä.

”Luulen, että kaikilla oli suuret odotukset ja kaikki uskoivat keikkojen olevan loppuunmyytyjä. Mutta ollakseni täysin rehellinen, en uskonut, että kiertue kestäisi näin pitkään ja olisi näin suosittu. Sitä en todellakaan osannut odottaa”, Clarke tuumaa.