Ex-Guns N’ Roses -rumpali ei hyväksy entisen yhtyeensä klassisen kokoonpanon jäsenten korvaamista ”kolmella muukalaisella” – ”Keitä he edes ovat?”

Guns N’ Rosesin klassiseen kokoonpanoon lukeutunut rumpali Steven Adler ei vaikuttaisi edelleenkään olevan täysin sinut päätymisestään vilttiketjuun yhtyeen Not in this lifetime -paluukiertueen osalta. Tehtyään muutaman lyhyen vierailun tähän saakka jo puolisen miljardia dollaria takoneella menestysturneella vuonna 2016, miestä ei enää sen koommin olekaan vanhojen kumppaneidensa kanssa tositoimissa nähty. Tämä kalvaa paitsi monia Appetite for Destruction -faneja, myös herraa itseään, kuten Hysteria-lehden haastattelusta käy ilmi.

”Se mikä teki Guns N’ Rosesista erityisen ja maagisen, oli se, että olimme taianomainen bändi siinä missä Led Zeppelin, Aerosmith tai Queenkin”, Adler toteaa. ”Kun olimme yhdessä kaikki vain loksahti kohdilleen. Mikäli yksikin henkilö olisi lähtenyt bändistä ja tehnyt Appetiten, Appetite ei olisi Appetite. Se on sääli, sillä kun teimme Use Your Illusionin demoja, sanoin, tai sanoimme aina, että siitä tulisi suurempaa ja parempaa kuin Appetitesta, mutta kun he potkivat minut ulos bändistä, osa taiasta oli poissa. Se oli eri bändi. Täysin eri bändi.”

Kaikesta kokemastaan huolimatta Adler olisi edelleenkin täysin valmis palaamaan ruotuun, mikäli kutsu vain kävisi. ”Jos he haluavat minut, heillä on minun numeroni – olen valmis rokkaamaan”, mies vakuuttaa. ”Tavoitteeni oli päättää sen minkä aloitinkin. Izzyn sydän on yhtä särkynyt kuin minunkin siitä, että ne kolme päättivät jättää meidät ulkopuolelle ja toivat kolme täyttä muukalaista mukaan. Keitä he edes ovat? Se ei vain ole oikein.”

”Rakastan niitä biisejä, rakastan niitä levyjä. Treenaan niitä kotona joka päivä, koska rakastan niitä ja olen ylpeä siitä, mitä me viisi saimme aikaan. Teimme unelmamme toteen juuri siten kuin halusimmekin. Se ei loppunut kuten halusimme, tai kuten minä olisin halunnut, mutta teimme asiat tavallamme. Kuten Frank Sinatra lauloi: I did it my way.”