Ex-Mötley Crüe -vokalisti: En ymmärrä, miksi Nikki Sixx vihaa minua

Voimakkaista mielipiteistään tunnettu Nikki Sixx kertoi Sweden Rock -lehden haastattelussa pitävänsä nykyään Mötley Crüen vuonna 1994 julkaistua eponyymiä albumia ”piinallisena kokemuksena”. Suurin syy Sixxin mukaan oli levyllä laulaneen John Corabin kanssa työskenteleminen.

– Corabi halusi osallistua sanoituksiin, mutta hän ei osaa kirjoittaa lyriikkaa. Se oli turhauttavaa, Sixx muisteli.

Corabi korvasi Vince Neilin Mötley Crüen keulilla vuonna 1992, kunnes Neil palasi jälleen riveihin. Bändi julkaisi tuona aikana yhden albumin, joka oli kaupallinen pettymys.

– Se oli ensimmäinen kerta, kun minun piti kirjoittaa tekstejä jonkun kanssa. Minulta vie yleensä noin tunnin kirjoittaa yhdet lyriikat, mutta häneltä meni samaan kuukausi, koska hänen tekstinsä eivät olleet tarpeeksi hyviä. Se oli ikävää, koska hän oli kuitenkin mukava heppu. Hänellä ei vain ollut vaadittavaa paloa.

Sleaze Roxx haastatteli hiljattain John Corabia ja kysyi kommenttia Sixxin väitteisiin.

– En kuollaksenikaan ymmärrä, miksi hän on tuota mieltä. Minä rakastan sitä albumia ja olen siitä ylpeä. Myös Tommy Lee ja Mick Mars pitävät siitä, joten en tiedä, mikä Sixxin ongelma on, Corabi ihmettelee.

– Hassua muuten, olimme Vince Neilin kanssa yhdessä Farm Rock -festivaaleilla ja juttelimme asiasta. Kysyin Vinceltä, ’Mikä vittu Nikkiä vaivaa? 22 vuoden jälkeen hän yhtäkkiä päättää, että Mötley Crüe on huono levy, sillä ei ole kertosäkeitä, minä en osaa kirjoittaa ja hän joutui tekemään itse kaiken? Mistä se johtuu?’ ja hän vain nauroi. Luulen, että hän olisi halunnut sanoa jotain, mutta kuittasi homman vain toteamalla ’Hei, kyseessä on Nikki, kyllä sinä hänet tiedät. Vitut siitä’.

– Olen hyvää pataa Tommyn, Mickin ja Vincen kanssa. En ymmärrä, miksi Nikki pitää minua suurimpana paskaläjänä mitä maan päältä löytyy.