Ex-Ozzy Osbourne -kitaristi ei panisi pahakseen mikäli Pimeyden prinssi pyytäisi hänet takaisin bändiinsä – ”Tekisin sen uudelleen”

5.10.2021 21:29

Kreikkalainen kitaravirtuoosi Gus G. muisteli hiljattaisessa Guitar Worldin haastattelussa aikojaan Ozzy Osbournen yhtyeessä. Samassa yhteydessä mieheltä tiedusteltiin, kuinka hän sai kuulla miltei vuosikymmenen urakan Pimeyden prinssin matkassa tulleen päätökseensä.

”Sharon [Osbourne, Ozzyn manageri] soitti minulle kotiin”, Gus muistelee. ”Tavallaan odotinkin sitä. He olivat tiedottaneet festivaalista, ja minä odotin kuulevani mitä seuraavaksi tapahtuu. Loppujen lopuksi hän soitti minulle. Muistaakseni se tapahtui keskellä yötä, koska olimme täysin eri aikavyöhykkeillä. Hän soitti minulle Kreikkaan ja sanoi: ’Halusin ilmoittaa sinulle henkilökohtaisesti, että et saisi tietää tätä netistä, mutta olemme tekemässä jäähyväiskiertuetta ja Zakk tulee sille mukaan.’ ’Ei huolta’, vastasin. ’Ei minkäänlaista ongelmaa.’ Kiitin häntä kaikesta, jota he olivat tehneet eteeni. Olemme edelleen hyvissä väleissä, ei mitään ongelmia.”

Voisiko kitaristi siis vielä työskennellä Osbournen kanssa, mikäli tilaisuus moiseen tupsahtaisi eteen?

”Se riippuu pikemminkin hänestä”, Gus sanoo. ”Luonnollisestikaan en sanoisi ei, mikäli hän soittaisi ja haluaisi minut mukaan keikalle tai levylle. Rakastin aikaani hänen bändissään, ja tekisin sen uudelleen. Kysymys tulisi kuitenkin esittää hänelle — sillä hän valitsee kenen kanssa työskentelee. En usko että maailmassa on kitaristia, joka kieltäytyisi tuollaisesta tilaisuudesta… tai ehkä joku saattaisikin, en tiedä.”

Gus G. soitti Ozzyn yhtyeessä vuodet 2009–2017 ja miestä voi kuulla 2010 ilmestyneellä Scream-albumilla.

Kitaristi julkaisee Quantum Leap -nimisen sooloalbumin 8. lokakuuta.

Lisää luettavaa