Ex-Pantera/Down/Superjoint -nokkamies Philip Anselmo ei siedä isoegoisia rokkistaroja – ”Haistakoot…”

5.7.2016 15:15

Philip Anselmo osallistui Kentuckyssa järjestettyyn haastattelu- ja kyselytilaisuuteen 26. kesäkuuta. Tunnin haastattelun ja puolen tunnin kyselytilaisuuden aikana Anselmo muun muassa kertoi, miten hän vihaa rokkitähtiä sydämensä pohjasta.

– Aina kun näen jonkun mulkun rokkistaran kävelevän ympäriinsä luullen olevansa jotenkin erityisiä… Olen vain, että ’Hei persläpi, kuka tahansa voi tehdä biisejä makuuhuoneessaan. Mikä sinusta tekee erilaisen? Pää pois pilvistä, vittupää’, Anselmo tykittää tuttuun tapaansa.

– Tunsin Lemmyn, tunsin Dion. Olen hengaillut Ozzy Osbournen, Tony Iommin ja Geezer Butlerin kanssa ja niin edelleen. Tunnen heidät ja olen viettänyt heidän kanssaan aikaa. Ja tiedätkö mitä? He ovat mukavimpia ja maanläheisimpiä ihmisiä, jotka olen ikinä tavannut.

– Joten naiset ja herrat, näytetäänpä rokkitähdille yhteisesti keskisormea. Jos joku ääliö rokkitähti ikinä astelee ohitsesi nokka pystyssä, näyttäkää heille keskisormea puolestani. Haistakoot paskan! On paljon helpompaa olla mulkku, vaatii oikeasti vaivaa olla mukava kaikille. Mutta kun istut alas, kuuntelet, keskustelet, olet rehellinen, se maksaa vaivan. Nykyään on niin helppo piiloutua nimimerkkien ja nimettömyyden taakse ja jauhaa paskaa. Se on nössöjen touhua.

– Mutta oikeasti suurimmalla osasta ihmisistä, joihin törmään, on jalat maassa ja he ovat vitun hienoja ihmisiä. Rakastan heitä.

Onneksi Anselmo itse on aina ollut jalat maassa eikä ole ikinä tehnyt mitään kusipäistä tai tyhmää.

 

Lisää luettavaa