Festariuutisia: Qstock sai suuren kokoluokan vahvistuksen – Volbeat nähdään ensi kesänä Oulussa

Volbeat, Provinssi 2018

Qstock tiedottaa löytäneensä lauantaipäivälleen pääesiintyjän: Suomessa vankan kannatuksen kerännyt Volbeat on pestattu Oulun festivaaliylpeyden artistikattaukseen. Juuttien menoa pääsee näkemään Pohjois-Pohjanmaalla 25. heinäkuuta.

”Volbeatin esiintyminen Qstockissa kuusi vuotta sitten on jäänyt mieleen ehkä jopa festivaalin historian näyttävimpänä ja parhaana keikkana. Koska bändi on kasvanut noista päivistä selvästi suurempaan mittaluokkaan, voin helposti luvata, että tästä tulee mahtava huipennus ensi kesän Qstockille”, festivaalijohtaja Mikko Forstén iloitsee tiedotteessa.

24.–25.7. järjestettävän festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat The Darkness, Amaranthe, Jinjer, Sanni, J. Karjalainen, Vesala, Ellinoora, Pyhimys, Nelli Matula, Kaija Koo, Atomirotta ja Chisu. Qstockin kahden päivän liput ovat myynnissä Ticketmasterin myyntikanavilla. Päiväkohtaisten lippujen myynti alkaa 30. tammikuuta, ja tuona päivämääränä on luvassa myös lisää esiintyjäjulkstuksia. Pysymme kuulolla!