Fleetwood Macista potkut saanut Lindsey Buckingham kommentoi asiaa ensimmäistä kertaa – ”He ovat menettäneet kaiken perspektiivin”

Buckingham pitää erottamistaan hyvin valitettavana asiana.
14.5.2018 09:51

Fleetwood Mac tiedotti hiljattain lähtevänsä pitkästä aikaa tien päälle, mutta ilman pitkäaikaista kitaristiaan Lindsey Buckinghamia. Stevie Nicks ja Mick Fleetwood kertoivat tulleensa tähän ratkaisuun, sillä heidän mukaansa Buckingham halusi viivästyttää kiertueen alkua liian pitkään.

Buckingham kommentoi potkujaan ensimmäistä kertaa julkisesti esiintyessään viime perjantaina demokraatti Mike Levinin varainkeruutapahtumassa. Kitaristi totesi eläneensä viime kuukaudet hyvin mielenkiintoisia ja surullisia aikoja.

”Jotkut teistä ehkä tietävätkin, että olen viimeiset kolme kuukautta ollut sivussa bändistä, jossa olen viettänyt 43 vuotta. Tämä ei ole minun päätökseni eikä minun vallassani”, Buckingham kommentoi ja sanoo päätöksen taustalla olevan ”tietyt sisäiset ryhmittymät”.

”He ovat menettäneet kaiken perspektiivin. Tämä on minulle vain mahdollisuus, mutta yhdestä asiasta olen hyvin surullinen: tämä vahingoitti sitä perintöä, jota rakensimme yhdessä kaikki nämä vuodet. Nousimme aina vaikeuksien yläpuolelle korkeamman tarkoituksen ja kohtalon vuoksi.”

Lisää luettavaa