Floor Jansen sai todella huonoja uutisia: Nightwish-tähti sairastaa rintasyöpää

Sami Lommi

Floor Jansen kertoi aivan juuri sitten sosiaalisessa mediassa todella ikäviä uutisia: laulajalla on diagnosoitu rintasyöpä. Ennuste on Jansenin mukaan onneksi hyvä, mutta nämä ovat epäilemättä niitä hetkiä, jotka mullistavat koko elämän.

”Elämä aaltoilee hyvien ja huonojen hetkien välillä, ja minulla on ollut ilo saada nauttia monista hyvistä hetkistä”, Jansen kirjoittaa. ”Nyt kuitenkin toisenlainen aalto iski, eikä se ole mukavanlainen. Minulla on rintasyöpä. Se todettiin kaksi viikkoa sitten ja joudun leikkaukseen huomenna, kun kasvain yritetään poistaa.”

Jansenin mukaan kasvain ei vaikuta aggressiiviselta syövältä, joka olisi levinnyt. Mikäli kaikki menee putkeen, syöpä saadaan leikatuksi kokonaan pois, Jansen saa pitää rintansa ja muutaman kuukauden sädehoidon jälkeen kaikki on jälleen kunnossa.

”Haluan vain olla terve jälleen. Haluan nähdä tyttäreni kasvavan naiseksi. Haluan elää! Pelottavinta diagnoosissa oli, että luulin todella olevani terve! En tuntenut syöpää mitenkään, ennen kuin menin yli 40-vuotiaana naisena mammografiaan”, Jansen kirjoittaa.

Jansen kehottaakin kaikkia lukijoita huolehtimaan itsestään ja käymään lääkärintarkastuksissa säännöllisesti, jotta ikävät yllätykset havaittaisiin ajoissa. Hän lisää, että mikäli kaikki menee hyvin, hän pystyy lähtemään Nightwishin kanssa kiertueelle marraskuun loppupuolella.

Soundi toivottaa kaikkea hyvää Jansenille ja koko laulajan perheelle. Toipumisia ja voimaa sinne! Lue alkuperäinen päivitys alta: