Foo Fighters -rumpali teki soololevylleen kappaleen, joka on Dave Grohlin mukaan ”typerin biisi, jonka olen ikinä kuullut”

14.11.2016 10:39

Foo Fightersin pitäessä pientä taukoa on rumpali Taylor Hawkins pitänyt itsensä kiireisenä oman soololevynsä parissa. K.O.T.A.-ep:llä Hawkins soittaa pääsääntöisesti kaikki soittimet ja myös laulaa itse. Mitään turhan tosikkomaista kamaa levy ei ilmeisesti ole, siitä kertoo jotain jo kappaleiden nimet ja tarinat niiden taustalla.

Hawkins paljastaa O.C. Registerin haastattelussa saaneensa esimerkiksi Bob Quit His Job -kappaleesta palautetta Foo Fighters -nokkamies Dave Grohlilta. Hawkinsin entisistä naapureista kertova kappale oli Grohlin mukaan ”typerin biisi, jonka olen ikinä kuullut… mutta pirun tarttuva”.

– Kissin Paul Stanley on myös mukana sillä kappaleella. Haimme netistä pätkiä Stanleyn keikoilla pitämistä puheista ja ängimme ne mukaan. Vasta myöhemmin kysyin Paulilta, ”hei, lisäsimme yhteen biisiin puhettasi, jotta se kuulostaisi Kissin livealbumilta tai jotain, onko ok?” Hän oli vain, että ”antakaa palaa!”, Hawkins nauraa.

Hawkins kertoo suurimman kriitikon löytyvän kuitenkin rumpalin kotoa, 9-vuotiaan Oliver-pojan muodossa.

– Hän ei voi sietää sitä musiikkia, jota kuuntelen. Hänen mukaansa se on typerää ja vanhaa. Suosikkibändini ovat hänelle vain joukko pitkätukkaisia vanhuksia kirkumassa kuin pikkutytöt.

Lisää luettavaa