Freddie Mercury -elokuva sai uuden ohjaajan – potkut saanutta Bryan Singeriä syytetään riehumisesta kuvauspaikalla

Sami Turunen

Queenin ja Freddie Mercuryn tarinan kertova Bohemian Rhapsody -elokuva ei tosiaan näytä syntyvän tuskattomasti. Ensin oli pitkä vaihe, jossa pääosaan Freddieksi kiinnitetty Sacha Baron Cohen kiisteli Queen-muusikoiden kanssa elokuvan sävystä. Tämä riita johti Cohenin poistumiseen, ja uudeksi näyttelijäksi pääosaan kiinnitettiin Rami Malek.

Sitten kaikki eteni hetken aikaa rauhallisesti, kunnes aivan hiljattain ohjaaja Bryan Singer sai potkut. Concequence of Sound kertoo huhuista, joiden mukaan Singer muun muassa olisi heittänyt Malekia jollain esineellä kesken kuvausten. Viimeinen niitti oli, kun Singer ei saapunut töihin kiitospäivän jälkeen. Potkut saanut ohjaaja puolustautui sanomalla, että hän hoiti vakavasti sairasta vanhempaansa.

Elokuvan uudeksi ohjaajaksi on joka tapauksessa kiinnitetty Dexter Fletcher, jonka aiempiin töihin kuuluu muun muassa Eddie Edwards -elämäkertaelokuva Eddie the Eagle (2016). Fletcher on tehnyt myös pitkän uran näyttelijänä ja esiintynyt esimerkiksi Taistelutoverit-sarjassa sekä Guy Ritchien Puuta, heinää ja muutama vesiperä -elokuvassa. Jospa se elokuva saataisiin tällä miehityksellä maaliin saakka!