Fullsteam saksalaisomistukseen ja yhteistyöhön Provinssirockin kanssa

19.9.2014 18:26

Suomalainen ohjelmatoimisto Fullsteam Agency ja saksalainen FKP Scorpio yhdistyvät. FKP Scorpio on yksi Euroopan suurimmista festivaalijärjestäjistä ja konserttipromoottoreista.

Fullsteamin perustaja Juha Kyyrö aloittaa FKP Scorpion Pohjois-Euroopan toiminnoista vastaavan FKP Sweden AB:n osakkaana ja toimitusjohtajana. Järjestelyjen myötä Fullsteam Agencystä tulee FKP Sweden AB:n tytäryhtiö.

− Olen äärimmäisen onnellinen ja ylpeä mahdollisuudesta päästä johtamaan ja kehittämään Euroopan parhaan festivaali- ja konserttiyhtiön toimintaa Pohjoismaissa. Yhteistyö takaa parhaat mahdolliset toimintaedellytykset sekä Fullsteamin henkilökunnalle että yhteistyökumppaneillemme, Kyyrö kommentoi tiedotteessa.

Fullsteam ja FKP Scorpio alkavat järjestää perinteistä Provinssirockia yhteistyössä Selmu Ry:n kanssa. Saksalaisyhtiö vahvistaa asemaansa Suomen ohella myös muissa Pohjoismaissa.

Fullsteamin ja FKP Scorpion kauppa koskee ainoastaan Fullsteam Agencyn live-toimintoja. Ohjelmatoimiston päivittäinen toiminta jatkuu Suomessa tutulla nimellä. Myös kaikki Fullsteamin työntekijät jatkavat yhtiön palveluksessa nykyisissä tehtävissään eikä järjestely vaikuta Fullsteam Managementin, Fullsteam Recordsin ja Fullsteam Publishingin toimintaan.

Vuonna 2013 yhtiön toimintojen liikevaihto oli noin 8,7 miljoona euroa.

Lisää luettavaa