Game of Thrones -näyttelijä haastoi Marilyn Mansonin oikeuteen – shokkirokkari joutuu vastaamaan hyvin vakaviin syytöksiin

30.4.2021 20:59

Game of Thrones -sarjassa näytellyt Esmé Bianco on haastanut Marilyn Mansonin oikeuteen, syyttäen shokkirokkaria pakottamisesta seksuaaliseen tekoon, pahoinpitelystä ja ihmiskaupasta. Asiasta raportoivat useat eri medialähteet kuten Consequence of Sound.

Bianco tuli syytöstensä kanssa julkisuuteen pian Evan Rachel Woodin ja neljän muun naisen syytettyä Mansonia hyväksikäytöstä. Oikeusjuttu laitettiin vireille Kaliforniassa perjantaina.

Biancon ja Mansonin suhde alkoi muusikon I Want to Kill You Like They Do in the Movies -videon kuvauksissa vuonna 2009. Mansonin väkivaltainen käytös alkoi Biancon mukaan heti. Manson oli näyttelijän mukaan antanut hänelle kuvauksissa kokaiinia, sitonut, piiskannut raipalla ja käyttänyt kipua aiheuttanutta elektronista seksivälinettä piiskaamisesta syntyneisiin vammoihin.

Musiikkivideota ei koskaan julkaistu.

Manson ja Bianco muuttivat yhteen kaksi vuotta myöhemmin. Bianco väittää Mansonin purreen ja piiskanneen tätä ilman suostumusta seksin aikana sekä viiltäneen häntä ”natsiveitsellä” West Hollywoodin kodissaan. Näyttelijä väittää Mansonin myös käyttäneen ”huumeita, voimaa ja uhkauksia pakottaakseen hänet seksuaalisiin tekoihin” useita kertoja. Lisäksi Bianco väittää Mansonin raiskanneen hänet toukokuussa 2011.

Mansonin lisäksi Bianco syyttää Mansonin pitkäaikaista manageria Tony Ciullaa ihmiskauppaa koskevien lakien rikkomisesta, kun Bianco kuljetettiin Lontoosta Los Angelesiin sillä verukkeella, että tämän oli tarkoitus näytellä musiikkivideolla, jota ei julkaistu, sekä elokuvassa, jota ei koskaan tehty.

Helmikuussa Manson kommentoi häntä vastaan esitettyjen syytösten olevan ”hirvittävää todellisuuden vääristelyä”. ”Intiimit suhteeni ovat tapahtuneet aina täysin yhteisymmärryksessä samanmielisten partnereiden kanssa”, muusikko totesi lausunnossaan. ”Huolimatta siitä kuinka – ja miksi – muut ovat nyt valinneet esittää menneen väärässä valossa, se on totuus.”

Lisää luettavaa