Artisti: Marilyn Manson

Marilyn Manson sai vaihteeksi jonkinlaista tukeakin – ex-vaimo Dita Von Teese kommentoi Manson-kohua

Tässä vaiheessa voitaneen pitää aika varmana sellaista asiaa, ettei Marilyn Manson ole kenellekään se kaikkein mukavin vävyehdokas. Niin monet entiset tyttöystävät ja yhteistyökumppanit ovat viime päivinä kertoneet pöyristyttäviä asioita shokkirokkarin käytöksestä, että on vaikea nähdä sellaista kuviota, jonka myötä Mansonin maine vielä puhdistuisi. Eilen kuitenkin tuli julkisuuteen pitkästä aikaa Mansonin kannalta hyviäkin uutisia.

Marilyn Mansonin vanha ystävä ja vihamies Trent Reznor kommentoi tuoretta kohua

Nine Inch Nails -johtaja Trent Reznorilla ja Marilyn Mansonilla on melkoisen vaiherikas historia. Ensin he olivat 1990-luvulla yhteistyökumppanit ja kaverukset, kun Reznor kiinnitti Mansonin yhtyeen Nothing-levymerkilleen ja toimi yhtenä Antichrist Superstar -menestyslevyn (1996) tuottajista. Ajan mittaan Reznorin ja Mansonin välit kuitenkin tulehtuivat, ja viimeistään David Lynchin Lost Highway -elokuvan (1997) aikaan ne rikkoutuivat tyystin. Molemmat muusikot halusivat päästä työskentelemään kulttiohjaajan kanssa, ja Manson koki Reznorin vieneen soundtrack-tuottajan pestin…

Syytökset Marilyn Mansonia kohtaan voimistuvat – entinen kitaristi, stylisti ja ex-pornotähti kertovat kokemuksistaan

Marilyn Manson on ollut myrskyn silmässä sen jälkeen, kun näyttelijä Evan Rachel Wood kertoi Mansonin, oikealta nimeltään Brian Warnerin, sortaneen ja hyväsikäyttäneen häntä kaksikon parisuhteen aikana 2000-luvun alkupuolella. Sittemmin esiin on astunut muitakin Mansonia hyväksikäytöstä syyttäviä henkilöitä.

Levy-yhtiö pudotti Marilyn Mansonin listoiltaan, Manson kommentoi hyväksikäyttökohua sosiaalisessa mediassa

Siinäpä ei kauaa kestänyt. Näyttelijä Evan Rachel Wood kertoi eilen ensi kertaa nimellä mainiten Marilyn Mansonin alias Brian Warnerin sortaneen ja hyväsikäyttäneen häntä Woodin ja Warnerin parisuhteen aikana 2000-luvun alkupuolella, ja heti perään kantautuu tietoja, että levy-yhtiö Loma Vista Records lopettaa yhteistyön Mansonin kanssa. Asiasta kertoo muun muassa Variety.