Gary Holt on yhtä mieltä Kerry Kingin kanssa: Slayer lopetti liian aikaisin

31.10.2021 16:11

Exodus-kitaristi Gary Holt sanoo yhtyvänsä entisen Slayer-toverinsa Kerry Kingin näkemykseen, jonka mukaan thrash metal -legenda laittoi pillit pussiin liian aikaisin.

King herätti kohua 30 vuotta täyttäneelle Machine Head -yhtyeelle osoitetussa videotervehdyksessään.

”Kuulin, että onnittelut ystävilleni Machine Headissa lienevät paikallaan”, King sanoi. ”Ilmeisesti täyteen tuli 30 vuotta, joka on melkoinen saavutus. Kovin moni bändi ei siihen yllä. Me ylsimme, mutta sitten lopetimme liian aikaisin. Voi vittu meidän ja minun kanssani. Vittu kun vihaan sitä, että en soita.”

Holtilta kysyttiin mielipidettä Kingin sanomisiin Metal Hammerin haastattelussa.

”Olen sama mieltä”, Holt toteaa. ”Soitimme edelleen aivan taitojemme huipulla ja teimme todella kovaa jälkeä. Bändillä oli vielä monta vuotta jäljellä, mutta kun aika on kypsä niin aika on kypsä. Kun päätät jättää jonkin taaksesi, jätä se. En voisi sanoa kenellekään että he tekivät väärän päätöksen. Parempi poistua huipulla kuin vasta silloin, kun emme enää pystyisi soittamaan omia kappaleitamme. Ne eivät ole helppoja. Angel of Deathin soittaminen seitsemänkymppisenä olisi vitun vaikeaa. Mutta sanotaanko nyt vaikka näin, että minun oli aika palata takaisin. Minä todella kaipasin ensimmäistä perhettäni.”

Holt liittyi Slayerin keikkakitaristiksi vuonna 2011 paikkaamaan Jeff Hannemania ja ylennettiin täysipäiväiseksi jäseneksi kaksi vuotta myöhemmin.

Slayer soitti viimeisen konserttinsa vuoden 2019 marraskuussa Los Angelesin Forumissa.

Lisää luettavaa