Genesis-kitaristi Steve Hackett saapuu jälleen Suomeen – Tiedossa kaksi konserttia

Steve Hackett.

Liput myynnissä 16.1. alkaen.

Keväällä 2019 viimeksi Suomessa vieraillut Genesis-kitaristi Steve Hackett saapuu iloksemme jälleen lokakuussa. Tällä kertaa legendaarinen kitaristi yhtyeineen nähdään Suomessa kahdella keikalla: ensin on vuorossa Tampereen Pakkahuone sunnuntaina 18. lokakuuta ja seuraavana päivänä vielä Helsingin Kulttuuritalo. Liput tulevat myyntiin Tiketissä ja Lippupisteessä (Tampere) sekä Ticketmasterissa (Helsinki) torstaina 16. tammikuuta alkaen 59,50 euron hintaan.

Hackett oli mukana Genesiksen historiallisessa kokoonpanossa 1970-luvulla yhdessä Peter Gabrielin, Phil Collinsin, Tony Banksin ja Mike Rutherfordin kanssa. Genesiksessä Steve Hackettin soitto tuotti yhtyeelle useita ikimuistoisia sävelmiä, kuten Horizons- ja Blood on the Rooftops -kappaleidet akustiset tunnelmoinnit sekä dramaattiset soolot Firth of Fifth– ja Fountain of Salmacis -levytyksissä.

Hackettin viimeisin, järjestyksessään 25. albuminsa on tammikuussa 2019 ilmestynyt At the Edge of Light. Suomeen hän saapuu lokakuussa ohjelmistolla, jossa kuullaan musiikkia erityisesti Genesiksen vuoden 1977 live-levytykseltä Seconds Out, mutta myös muita yhtyeen legendaarisia kappaleita sekä Hackettin soolotuotannon parhaimmistoa.