Guns N’ Roses toi New Yorkissa lavalle astetta yllättävämmän vieraan – Näin duetoivat Axl Rose ja Pink

Axl Rose sai poptähden seurakseen Patience-balladin loppuhuipennukseen.

Axl Rose ja Pink Madison Square Gardenissa

Vierailevat tähdet eivät ole mitenkään harvinainen näky Guns N’ Rosesin huikeita summia takovalla Not In This Lifetime -kiertueella, esimerkiksi AC/DC-legenda Angus Young on nähty monesti lavalla yhdessä Axl Rosen ja kumppaneiden kanssa. Keskiviikkona 11. lokakuuta New Yorkin Madison Square Gardenissa konsertoinut yhtye sai kuitenkin lavalle vieraan, jota ei varmasti kovin moni osannut ihan heti ensimmäisenä odottaa näkevänsä.

Patience-balladin loppuhuipennukseen tultaessa Axl Rose nimittäin kutsui lavalle Get The Party Started, Try ja Just Give Me A Reason hiteistään tunnetun poptähti Pinkin, joka sai kunnian laulaa kappaleen viimeisen säkeistön. Ja hyvinhän se lähti, mikä nyt oli ihan odotettavissakin. Veto tallentui myös fanien kuvaamiin videoihin, joista voit todeta tämän itse tuosta alapuolelta.

8. lokakuuta alkaneella toisella Pohjois-Amerikan-kierroksella yhtye on nostanut settilistalleen myös muitakin yllätyksiä. Philadelphian avauskeikalla kuultiin muun muassa Chinese Democracy -levyn kappale Madacasgar ensimmäistä kertaa Slashin ja Duff McKaganin soittamana. Tästä löytyy niinikään videomateriaalia tuosta alhaalta.