Guns N’ Roses treenasi julkaisematonta kappaletta soundcheckissä – videotodisteita pulpahti nettiin

Kappaletta ei vielä kuitenkaan kuultu Tel Avivissa, vaikka yhtye sitä souncheckissä tapailikin.
7.6.2023 09:25

Guns N’ Roses aloitti viikko sitten maailmakiertueen, jonka tiimoilta se on esiintynyt toistaiseksi Abu Dhabissa 1. kesäkuuta sekä Tel Avivissa 5. kesäkuuta. Yhtye on tällä kierroksellaan tuulettanut settilistaansa ja nostanut sille harvinaisuuksia, joita se on soittanut viimeksi vuosikymmeniä sitten kuten Bad Obsession ja Pretty Tied Up. Kiertueen edetessä saattaa faneille olla luvassa vielä isompiakin yllätyksiä, sillä Tel Avivin -keikan soundcheckissä yhtye treenasi kappaletta, jota ei ole edes virallisesti julkaistu.

Kyseessä on Chinese Democracy -levyn sessioissa äänitetty pianovetoinen rockballadi Perhaps, joka vuosi nettiin 2019. Tel Avivin -keikalla kyseistä biisiä ei kuitenkaan vielä kuultu, mutta Youtubeen on nyt ilmestynyt innokkaiden fanien keikkapaikan ulkopuolelta kuvaamia videoita kappaleen treeneistä. Videoita soundcheckistä voit katsoa tuosta alapuolelta.

Kenties Perhaps kuullaan vielä jollain kiertueen myöhemmällä keikalla. Kuka tietää, ehkäpä biisi julkaistaan myös singlenä samaan tapaan kuin julkaistiin niin ikään Chinese Democracylta ylijääneet Absurd– ja Hard Skool -singlet pari vuotta takaperin.

Lisää luettavaa