Guns N’ Rosesin Tallinnan-keikan lämppärit on julkistettu – Virossa juhlitaan aluksi muun muassa Volbeatin tahtiin

Guns N’ Roses konsertoi Tallinnan Laululavalla 16. heinäkuuta, ja paikan päälle on luonnollisesti rientämässä myös suomalaista yleisöä. Niinpä kerrottakoon, että tapahtuman lämppäribändit on nyt julkistettu, ja ihan suomalaiseen makuun näyttävät nekin olevan.

Gunnareita ennen lavalle kapuavat tanskalainen Volbeat sekä yhdysvaltalainen The Dead Daisies. Volbeatin voi toki nähdä koto-Suomessakin muutamaa viikkoa aikaisemmin, kun orkesteri tähdittää Provinssia. Mikäli The Dead Daisies ei ole ennestään tuttu, niin kerrottakoon, että mukana on kokenutta porukkaa: yhtyeen jäsenistössä vaikuttavat kitaristi Doug Aldrich (Whitesnake, Dio), laulaja John Corabi (Mötley Crüe, The Scream), basisti Marco Mendoza (Thin Lizzy, Whitesnake), rumpali Deen Castronovo (Journey, Bad English, Hardline) sekä kitaristi David Lowy (Red Phoenix, Mink). Whitesnakea Helsingin Jäähallissa vuonna 2015 lämmitellut kokoonpano julkaisee huhtikuussa neljännen studioalbuminsa nimeltään Burn It Down.

Konsertin liput ovat Suomessa myynnissä Ticketmasterissa hintaan 74 euroa ja siitä ylöspäin. Soundi on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.