”Hän ei ole tehnyt eläessään päivääkään töitä!” – Paul McCartney ojensi Bruce Springsteenille arvostetun musiikkialan palkinnon

24.5.2024 16:15

Bruce Springsteen on pokannut arvostetun Ivor Novello Academy fellowship -palkinnon ensimmäisenä kansainvälisenä artistina. Brittiläisessä Ivor Novello -gaalassa palkitaan lauluntekijöitä ja säveltäjiä.

Pystin Springsteenille ojensi puheestaan päätellen vekkulilla tuulella ollut Paul McCartney.

”En olisi keksinyt ketään sopivampaa saajaa tälle palkinnolle”, Sir Paul aloitti. ”Paitsi ehkä Bob Dylanin. Tai Paul Simonin, Billy Joelin, Beyoncén tai Taylor Swiftin. Lista jatkuu loputtomiin.”

”Hänet tunnetaan amerikkalaisena työväenluokan miehenä, mutta hän myöntää avoimesti, ettei ole tehnyt eläessään päivääkään töitä!” McCartney hauskuutti yleisöä.

Tämän jälkeen The Betles -legenda muisteli vielä kaksikon yhteistä esiintymistä Glastonburyssä vuonna 2022.

Kiitospuheessaan edellisiltana Sunderlandissa soittanut Springsteen kommentoi muun muassa Brittein saarten arvaamatonta säätä, sekä löytämiään hengenheimolaisia.

”Tulimme Sunderlandista… keli oli suorastaan helvetillinen. Sade piiskasi ja tuuli ujelsi”, Springsteen sanoi. ”Mutta katsoessani edessäni sateessa seissyttä yleisöä tajusin, että ’tämä on minun väkeäni.’ Jotkut olivat nuoria, jotkut lapsia, toiset taas eivät. Monilla oli kokemusten ja hyvin eletyn elämän jättämiä uurteita kasvoissaan. He ovat minun väkeäni Isossa-Britanniassa, ja minä rakastan heitä.”

Muita illan aikana palkittuja löydät täältä.

Lisää luettavaa