”Hän vaikuttaa massiiviselta ääliöltä” – Mukavana miehenä tunnettu Dave Grohl liittyy rytinällä Donald Trump -kriitikoiden joukkoon

28.4.2018 16:46

Foo Fighters -nokkamies Dave Grohl kertoo ”häpeävänsä” Yhdysvaltain nykyistä johtajaa Britti-GQ:n haastattelussa. Erityisesti mitä moninaisimmista aiheista aviisille jutellut Grohl harmittelee maan kansalliseetoksesta tutun amerikkalaisen unelman murenemista.

– Amerikkalainen unelma oli vielä käsin kosketeltavissa ja tavoiteltavissa, mutta nykyään se on aivan hajalla, mies toteaa. Olen luultavasti matkustanut kansainvälisesti enemmän kuin nykyinen presidenttimme ja yksi juttu, jonka ymmärrän häntä paremmin on se, että maailma ei ole niin iso kuin luulisi. Se on kaikki samaa naapurustoa. Intia, Aasia, Islanti. Ne eivät ole missään toisissa aurinkokunnissa. Häpeän presidenttiämme. Tunnen, että minun pitäisi pahoitella hänen olemassaoloaan matkustellessani.

– Sillä, mitä minä ajattelen aseista tai uskonnosta ei ole mitään väliä, mutta se mikä Trumpissa pännii eniten on tämä: hän vaikuttaa vain massiiviselta ääliöltä. Tunnen paljon mahtavaa väkeä, joka ei jaa näkemyksiäni ja voit pistää vaikka pääsi pantiksi, että huomeillalla stadionilla kaikki eivät ole asioista yhtä mieltä. Mutta kun laulan My Hero -biisiä, kaikki laulavat mukana. Niinä kolmena tuntina kun olen lavalla, näillä asioilla ei ole mitään merkitystä.

Lisää luettavaa