Artisti: Dave Grohl

Dave Grohl istui rumpujen taakse ja näytti, miten Smells Like Teen Spirit irtoaa nykyään

Kappas, New Yorkissa koettiin viime viikolla nostalgisia hetkiä. Dave Grohl esiintyi kaupungissa Tositarinoita-muistelmateoksensa promokiertueella, ja kuvaan kuului luonnollisesti myös musiikkiesityksiä. Foo Fighters -tuotannon seassa Grohl palasi myös vanhoihin grunge-vuosiin ja istui rumpupatteriston taakse soittamaan hieman Nirvanaa – ja nimenomaan Smells Like Teen Spirit -superhittiä.

Dave Grohl oli vähällä liittyä pahamaineiseen maskibändiin – ”Mietin haluanko kutsua setäni katsomaan roiskuvaa feikkiverta ja -spermaa”

Kuten tunnettua, Dave Grohl liittyi parikymppisenä rumpalilahjakkuutena Nirvanan kelkkaan ja soitti itsensä grungejätin riveissä musiikin historiaan. Asiat olisivat kuitenkin voineet mennä toisin, mikäli mies olisi Scream-yhtyeen hajottua päättänyt tarttua ennen Nirvana-pestiä ilmaantuneeseen tilaisuuteen.

Miten se Guns N’ Rosesin ja Dave Grohlin pahamaineinen Paradise City -hässäkkä menikään? Video näyttää

Pari viikkoa sitten kantautui Yhdysvalloista hivenen hymyilyttäviä uutisia, kun Guns N’ Rosesin keikalla Bottlerock Napa Valley -festivaalissa tapahtui kummia. Käsillä oli huomionarvoinen hetki, kun yhtye oli kutsunut lavalle vieraakseen Dave Grohlin ja tällä huomattavan nimekkäällä esiintyjäryhmällä käytiin läpi Paradise Cityä, mutta spektaakkeli sattui lipsahtamaan soittoajan yli. Festivaaliorganisaatio ei armoa antanut, vaan PA:sta vedettiin volyymi alas kesken soiton. Ei armoa supertähdille!

Jos soittoaika loppuu kesken biisin, niin sitten se loppuu – vaikka lavalla olisi Guns N’ Roses

Bottlerock-festareilla Kaliforniassa koettiin lauantaina mielenkiintoisia hetkiä, kun Guns N’ Roses pyysi lavalle seurakseen kovan luokan vieraan. Dave Grohl asteli orkesterin seuraksi, ja osapuolet päättivät illan setin tuliseen Paradise City -tulkintaan. Hyvä meno! Vaan kuinka ollakaan, tämä ei ollut tempauksen ainoa yllätys.