Härnääkö Robbie Williams todella Jimmy Pagea luukuttamalla Black Sabbathia ja Pink Floydia? – Led Zeppelin -kitaristi kommentoi naapurisotaa

Page vakuuttaa, ettei hän itse ainakaan ole näin koskaan väittänyt.
4.4.2019 13:59

Uutisoimme alkuvuodesta Robbie Williamsin ja Jimmy Pagen naapurisodan erikoisesta piirteestä, jossa kolmannen osapuolen mukaan poptähti kiusaa Led Zeppelin -kitaristia luukuttamalla pihallaan muun muassa Black Sabbathia, Pink Floydia ja Deep Purplea – siis Zeppelinin aikalaisia ja niin sanotusti ”kilpailijoita” – sekä pukeutumalla Robert Plantiksi.

Nyt Page kertoo York Pressin haastattelussa, että tämä huvittavia mielikuvia päähän nostattava ja laajalti uutisoitu juttu ei pidä millään lailla paikkaansa vaan on luultavasti ”jonkun käsitys kepposesta”.

”Todellisuudessa mitään sellaisia syytöksiä ei ole tehty enkä ole koskaan kritisoinut Robbieta tämän henkilökohtaisesta käytöksestä”, Page toteaa.

Vuosia jatkuneen kiistan syynä ovat Robbie Williamsin remonttiaikeet, jotka Pagen mukaan voivat aiheuttaa vahinkoa hänen vanhalle ja arkkitehtuurisesti arvokkaalle kodilleen sekä häiritä hänen työskentelyrauhaansa. Lehden saamien tietojen mukaan Williams olisi lähestynyt Pagea kirjeitse ehdottaen tapaamista, 75-vuotias kitaristi sanoo edelleen odottavansa postia saapuvaksi.

”Jos he [Williams ja hänen vaimonsa] suostuvat tapaamiseen, heidän tulee olla yhteydessä naapureina, jotta voisimme keskustella asiasta – niin kuin olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten”, Page toteaa.

”Haluaisin tavata ja viedä Robbien kierrokselle talon ympärille näyttääkseni, mistä on kyse. Tavoitteeni on suojella historiallista ykkösluokan rakennusta, jonka ainutlaatuisen ulkokoristeet ovat vaarassa.”

Lisää luettavaa