Poptähti Robbie Williamsin väitetään pottuilevan Jimmy Pagelle pukeutumalla Robert Plantiksi ja luukuttamalla Black Sabbathia

13.1.2019 16:29

Raportoimme joulukuussa, kuinka Led Zeppelin -legenda Jimmy Pagen ja poptähti Robbie Williamsin vuosia kestänyt naapurikiista Williamsin rakennusaikeista saapui tietynlaiseen tienhaaraan, kun Kensingtonin rakennuslautakunta päätti asian entisen Take That -miehen hyväksi.

Naapurisopu ei tästä vaikuttaisi kuitenkaan palautuneen – ainakaan, mikäli Telegraphin uutisointiin on uskominen. Miesten Johnny-nimellä esiintyvän naapurin kerrotaan nimittäin kirjoittaneen Kesington and Chelsean asemakaavoituksesta päättävälle elimelle seuraavanlaisen viestin:

”Lautakunta ei liene ollut tietoinen, että Robbie Williams soittaa äänekästä 70-luvun rokkia ulkona olevista kaiuttimista aina kun näkee Jimmy Pagen käyskentelevän tiluksillaan. Erityisen ärsyttävää siitä tekee se, että hän soittaa Black Sabbathia, Pink Floydia ja Deep Purplea. Hän tietää, että se hermostuttaa herra Pagea. On ollut myös puheita siitä, että Williams on pukeutunut ikoniseksi Led Zeppelin -nokkamies Robert Plantiksi.”

Williams sai luvan uima-altaan ja siihen liittyvän kuntosalin rakennuttamiseen sillä ehdolla, että poptähti huolehtii remontista aiheutuvien tärinöiden pysyvän vaaditulla tasolla, ja että rakennusten perustukset eivät pääse töiden johdosta liikkumaan.

Williamsin edustaja on kiistänyt Johnnyn väitteet ”täytenä hölynpölynä”.

Lisää luettavaa