Harvinaista Love-herkkua tarjolla: Pepe Willbergin ja Jukka Eskolan juhlakeikoilla keskitytään laulajan uran alkuvuosien albumeihin

Keikat ovat kunnianosoitus myös Henrik Otto Donnerin laaja-alaiselle pioneerityölle.
11.10.2023 10:37

Pepe Willberg ja trumpetisti Jukka Eskola tarjoavat kokoamansa Statement-superkokoonpanon kera ainutkertaiset kokemukset Tampereen ja Helsingin G Livelabeissa ensi vuoden alussa.

Luvassa on konsertteja, joilla juhlistetaan paitsi Willbergin 60-vuotista taiteilijaerää myös Henrik Otto Donnerin laaja-alaista pioneerityötä kotimaisessa musiikkielämässä: Eskolan ideoimien konserttien ohjelmisto pohjautuu nimittäin kahteen Willbergin uran alkuaikojen albumeihin, Donnerin säveltämiin, sovittamiin ja tuottamiin Love Records -levyihin The Otto Donner Treatment – En soisi sen päättyvän (1970) ja Pepe & Paradise – Niin vähän on aikaa (1972).

”Kerroin ideastani Pepelle ja kävi ilmi, että hän ei ollut esittänyt suurinta osaa levyjen lauluista koskaan, eikä missään”, sanoo Eskola ja lisää uusien tulkintojen olevan melko uskollisia Donnerin alkuperäisille.

”Suurimmat erot liittyvät varmaan kappaleiden kestoihin ja sooloihin: ne ovat nyt pidempiä, ehkä enemmän myös omaa aikaamme. Kyllä sekin saa kuulua.”

Pepe Willberg & Jukka Eskola Statement esiintyvät Helsingin G Livelabissa 24. ja 25. tammikuuta ja Tampereen G Livelabissa 1. helmikuuta. Liput ovat nyt myynnissä G Livelabien verkkosivuilla sekä Tiketissä ja Lippupisteessä. Konsertit ovat ikärajattomia.

Lisää luettavaa