Helsingin Bar Loose täyttää 20 vuotta – juhlia vietetään läpi viikonlopun, keikoille vapaa pääsy

Helsingin virkeä rymyluola Bar Loose täyttää komeat 20 vuotta. Onneksi olkoon merkkipaalun saavuttamisesta! Klubi juhlistaa tapahtumaa 14.–16. lokakuuta elävän musiikin merkeissä, kuinkas muuten. Ja sekös juhlamieltä kohottaa, että keikoille on narikkamaksua lukuun ottamatta vapaa pääsy. Hyvä!

Perjantaina 14.10. Loosen Jytäkellarissa esiintyvät Teksti-TV 666 ja Lala Salama. Yläkerrassa puolestaan konsertoi Marjo Leinonen Duo. Lauantaina 15.10. soittovuoron saavat alakerrassa The Flaming Sideburns ja Cobralife, ja yläkerrassa juhlahumua nostattaa Mika Järvinen Experience. Sunnuntaina 16.10. musiikkipuolesta vastaa Nieminen & Litmanen, ja sitten on tarjolla vielä perinteinen Wizard of Loose -musavisa.

Näiden lisäksi paikalla on vielä monenmoisia dj:tä. Levylautasia hallinnoivat vuorottain Öisin on kivempaa -kollektiivin dj:t sekä dj:t John Wayne, Jack Popcorn, Hyvä-Ville, Flanger, Nancy Imatra, Teendreams ja monet yllätysvieraat kaupan päälle.

Ensimmäinen Bar Loose perustettiin vuonna 2002 Fredrikinkatu 34:ään, mutta vuonna 2009 klubi muutti nykyiseen sijaintiinsa Annankadulle. Tiedotteessa mainitaan, että vanhan baarin kanta-asiakkaat kantoivat käsipelillä osan huonekaluista uuteen baariin. Hyvä! Annankadulla Loose käyttöön tuli 200 henkeä vetävä keikkatila, jossa ovat vuosien varrella esiintyneet The Adolescents, Von Hertzen Brothers, Pertti Kurikan Nimipäivät, The Bellrays ja muutamia tuhansia muita, pienempiä yhtyeitä.