HIM esitteli tuoreimman jäsenensä yllätyskeikalla – mitä sanoi uusi rumpali?

26.7.2015 13:05

HIM yllätti oululaisfestivaali Qstockin loppuunmyydyn yleisön lauantai-iltana kello 22. Telttalavan estradille oli ilmoitettu Ville Valon soolokeikka (nimellä Rambo Rimbaud), mutta lauteillle astelikin viisimiehinen HIM – mukana oli siis myös orkesterin uusi rumpali Jukka ”Kosmo” Kröger.

Kröger on aikaisemmin vaikuttanut muun muassa FM2000:n ja Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeen riveissä. Se ei ”ilmeisestikään” siis haitannut, että Herra Ylppö muisti hehkuttaa Krögerin taitoja HIM-kippari Ville Valolle edellisen rumpalin Mika ”Kaasu” Karppisen erottua HIMIstä aikaisemmin tänä vuonna.

Soundi kysyi tyylikkäästi HIMin kokoonpanoon astelleen Krögerin tunnelmat ennen ja jälkeen yllätyskeikan.

Ennen: Miltä nyt tuntuu? ”No… Paskat ovat kieltämättä housussa” (naurua)

Jälkeen: Miltä nyt tuntuu? ”Paskat taitavat olla edelleen housussa, mutta aivan hyvinhän keikka kieltämättä sujui” (naurua)

Aivan hyvin joo… Kymmmenen biisin livesetin jälkeen Soundi on sataprosenttisesti sitä mieltä, että HIMillä ei ole jatkossa(kaan) hätäpäiviä. Pehmeäkätisen, mutta kovalyöntisen Krögerin groovaava tatsi on sitä luokkaa, että HIM-konkarit (Valo, basisti Mikko” Mige” Paananen, kitaristi Mikko ”Linde” Lindström ja kosketinsoittaja Janne ”Burton” Puurtinen) voivat katsoa tulevaisuuteen luottavaisin mielin.

HIM aktivoituu nyt muutenkin, sillä esiintyy niin Venäjällä, Manner-Euroopassa kuin Suomessakin elokuussa. Kiertueajat löytyvät täältä.

Saattaa muuten olla, että Soundilla on vielä lisättävää tähän mukavaan uutiseen… Palataan siis asiaan!

Ja tässäpäs vielä vähän Qstockin tunnelmia:

Lisää luettavaa