Hoarsefest tarjoaa metallikeikkoja ja klinikoita loppuvuoteen – Tämän vuoden festari on mallia ”Limited Edition”

Jony Karlsson

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty festari toteutuu tänä vuonna hieman pienemmässä mittakaavassa.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Hoarsefest tulee taas tänäkin vuonna. Oceanhoarse-yhtyeen (kuvassa) isännöimässä tapahtumassa kuullaan keikkoja lupaavilta kotimaisilta metallitulokkailta sekä kitaraklinikoita alan huipputekijöiltä. Tapaninpäivänä Helsingin On The Rocksissa järjestettävä festivaali toteutuu tänä vuonna kuitenkin astetta pienemmässä mittakaavassa.

”Tämän vuoden Hoarsefest bookattiin jo viime joulukuussa edellisen tapahtuman aikana, kun On The Rocksin ohjelmapäällikkö Iiro tuli hymyissä suin ilmoittamaan olevansa enemmän kuin tyytyväinen väkimäärään ja ilmoitti, että ’ensi vuonna sitten uudestaan'”, toteaa Oceanhoarse-kitaristi Ben Varon.

”Päädyimme Hoarsefest Limited Editioniin eli hiukan edellisvuotta riisutumpaan versioon tapahtumasta, mutta lavalla nähdään jälleen monipuolinen kattaus New Wave of Finnish Heavy Metalia.”

Koronasta johtuen tapahtuma on vain yksipäiväinen ja lippuja myydään vain 150 kappaletta. Bändejä on kolme – Oceanhoarse, Thy Row sekä debyyttikeikkansa tekevä Shereign – ja kitaraklinikoita pitämään tulevat Brymiristä ja Battle Beastista tuttu Joona Björkroth sekä Arionin Iivo Kaipainen. Ilta huipentuu pieneen yhteisjamiin bändien kesken. Lisäksi yksi kävijä poistuu paikalta Jackson SL2Q-kitaran kanssa, joka arvotaan kaikkien lipun ostajien kesken.

Ennakkoliput myy Tiketti. Tapahtuman Facebook-sivut löydät täältä.